Mijn Codes

KvK: 08184982
BTW-ID: NL001944895B56

Privacybeleid

Lees hier hoe ik met jouw persoonlijke gegevens omga.

Vergoedingen en verzekering

Hoe zit het precies met de vergoeding en verzekering?
Ik ben geregistreerd lid van de NVPA en psychosociale therapie wordt deels vergoed, afhankelijk van je aanvullende verzekering. De vergoedingen lopen zo sterk uiteen, dat je dit het beste kunt nakijken op ZorgWijzer.nl. Hier vind je een overzicht van vergoedingen van psychosociale therapie per zorgverzekeraar.

Het is dus belangrijk dat je zelf informeert bij je zorgverzekeraar.
Soms zijn werkgevers en uitkeringsinstanties ook bereid (een deel van) de kosten te vergoeden.
Er is geen verwijsbrief nodig van de huisarts.

Route

Hier vindt je de route naar mijn praktijk

Betaling

Gemaakte afspraken worden in rekening gebracht tenzij de afspraak minimaal 48 uur van tevoren werd afgezegd. Betaling met PIN.
Algemene voorwaarden

Gedragscode

Ik ben aangesloten bij het Nederlands Verbond van Psychologen, psychotherapeuten en Agogen (NVPA). Dat betekent dat mijn praktijk werkt volgens een aantal afspraken over vakmanschap, eerlijkheid, openheid en vertrouwen.

Een klacht? Vertel het mij.

Het kan zijn dat je, ondanks mijn zorgvuldigheid, een klacht hebt over mijn praktijk of de behandeling. Je kunt dat altijd met mij bespreken. Ik sta open voor jouw ervaring en zal altijd zoeken naar manieren om er samen met jou weer een positieve ervaring van te maken.

Zorgvuldige afhandeling via NVPA
En dan nog kan het zijn dat we er niet uitkomen. Dan kan je altijd bij het NVPA terecht. Een onafhankelijke commissie behandelt je klacht. Kijk opĀ nvpa.org voor meer informatie en het klachtenformulier. Of op de website van SCAG.