Weet jij nog waar je partner blij van wordt? En vraag jij in je relatie wat je nodig hebt? Halen jullie het beste in elkaar naar boven?

Of kom je steeds in hetzelfde gedoe terecht met elkaar, strijden om je gelijk. Weet je geen uitweg meer te vinden uit de zich steeds herhalende, negatieve patronen. Hebben jullie het bijltje erbij neergegooid.

Het is een bekend gegeven: na de fase van verliefdheid en het huisje-boompje-beestje-gevoel komen ook de niet zo aantrekkelijke kanten van jezelf en je partner wat meer naar voren. Kunnen jullie dan terugvallen op een sterke basis? Op iets dat steviger is dan alleen maar een gelukkig gevoel? Heb je zin om te werken aan je relatie? Wat je aandacht geeft groeit.

Heb je behoefte aan weer echt contact en intimiteit met elkaar? Wil je de laag ontdekken die onder de woorden ligt, daar gevoel bij krijgen? Leg de schermpjes eens een avond opzij en laad je op aan elkaar. Ontdek welke patronen jij inbrengt in je relatie en hoe je voorbij kunt groeien aan patronen die hun functie verloren hebben. Ben je bereid te investeren in aandacht voor elkaar?

Wat je dat kan opleveren is een volwassen liefdevolle relatie, waarin je open staat en ontvankelijk bent voor elkaar en je afgestemd bent op jezelf en de ander. Met aandacht en een open hart. Je relatie 2.0. Omdat je elkaar opnieuw en op een diepere laag hebt leren kennen. En omdat dat iets oplevert waar je telkens in wilt blijven investeren.

Wij spreken uit eigen ervaring, met onze beide partners, hoe verrijkend het is om als stel, in een groep met andere stellen nieuw inzicht te krijgen op je relatie. Dat het ‘gezeur’ over opruimen/stofzuigen/etc ten diepste over iets anders gaat, namelijk samen verantwoordelijk willen zijn. Dan blijkt zomaar dat je hier geen gedoe meer van hoeft te hebben omdat je het verlangen eronder van elkaar begrijpt.

Wat houden deze avonden in?
Relatiewerk in een groep met andere stellen. Er wordt veel tijd ingeruimd om als stel praktisch aan de slag te gaan met opdrachten en oefeningen. Praten, doen, delen. Je leert daarbij van andere stellen. Je leert te vertellen over wat er vanbinnen leeft. Anderen worstelen met soortgelijke thema’s en kunnen je steunen in de veranderwensen die bij jou leven. Wij geloven in deze manier van werken, en zijn zelf ervaringsdeskundig.

Praktisch
8 avonden, vanaf 21 oktober om de week op de woensdagavond op een locatie in Zwolle, van 19:00-22:00 uur.
De investering bedraagt 134,- euro per stel per avond.

Meer informatie
Neem voor aanvullende informatie gerust contact met ons op:

Nienke Akkerman, Psycho-sociaal therapeut
bericht@nienkeakkerman.nl , 06-40161760, www.nienkeakkerman.nl
Sylvester Mulder, Psycho-sociaal therapeut
sylvester@beweging-balans.nl , 06-46740138, www.beweging-balans.nl


Afbeelding: Designed by freepik